STAP-budget

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil je jouw positie op de arbeidsmarkt verbeteren en doorgroeien in je huidige baan? Of ben je juist toe aan een carrièreswitch?  Vanaf 2022 kun jij tot €1.000,- subsidie aanvragen voor een cursus of opleiding. Dat betekent dat jij bij Van Wees Opleidingen kosteloos opleidingen en cursussen kunt volgen mét deskundige begeleiding! Zo staat niets jouw ontwikkeling in de weg!

Wat is het STAP-budget

STAP staat voor Stimulering Arbeidmarkt Positie. De STAP-regeling is door de overheid in het leven geroepen om mensen te helpen zich te ontwikkelen in hun loopbaan. Met het volgen van een opleiding kun je meegroeien met je werk, stappen maken in je carrière of jezelf omscholen naar een andere sector. Zo vergroot je de kans om je baan te houden of een nieuwe baan te vinden.

Voor wie is het STAP-budget

De STAP-subsidie is bedoeld voor iedere werkende (in loondienst of als ondernemer) en werkzoekende. Het maakt niet uit in welke branche je werkt en of je je wilt laten bijscholen of omscholen.

Inschrijven zonder risico

Je STAP-inschrijving bij Van Wees Opleidingen wordt pas definitief zodra het STAP-budget door UWV is toegekend. Wordt je subsidie-aanvraag niet goedgekeurd? Dan vervalt je inschrijving automatisch. Je loopt dus geen enkel risico.

Opleidingen

Alle Opleidingen en cursussen zijn mogelijk in combinatie met het STAP-budget. Zo kun je 42 verschillende opleidingen/cursussen volgen met de mogelijkheid om een subisidie aan te vragen zodat de cursus/opleiding helemaal gratis wordt!

Daarbuiten hebben we 3 pakketten gemaakt waarin 4 cursussen zitten om het voordeliger te maken voor jou! Deze pakketten kunnen natuurlijk ook een deel van worden afgenomen, neem hiervoor contact op met ons!

Pakket 1 Op hoogte werken

Pakket 2 Hulpverlenen

Pakket 3 Risico met Gasmeten

 

Aanmelden voor het STAP-budget?

Mail naar info@vanweesopleidingen.nl

Bel naar 0251-311565

Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.