Referenties

 • Referenties Bouw en Industrie

  75% van de klanten bij Van Wees is werkzaam in de bouw of industrie. Als enige opleider in Noord-Holland mogen wij SOG cursussen verzorgen. Deze zijn bedoeld voor bedrijven die werkzaam zijn in opdracht van bijvoorbeeld Tata Steel en Nuon.

  Voorbeelden van klanten waar wij al jaren voor mogen werken: Mourik, Van den Heuvel Aannemingsbedrijf, KWS Infra, BAM, SPIE, Theo Pouw Groep, Facta, Etro Vastgoedzorg, Joosten Staalbouw, Van Lith Bouwbedrijf, Venus en de Waard, Geelronitz, Velmon, BRI groep, Van der Werff infra, Van Hattem en Blankevoort, Newbouw.

 • Referenties Overheid

  Voor diverse (semi)overheidsinstellingen is een er een overeenkomst afgesloten. Met name voor de cursus VCA voor moelijk lerende is er een grote vraag naar onze expertise. Onze docenten zijn ervaren vanuit de praktijk en kunnen cursisten met persoonlijke uitdagingen bijstaan.

  Onder andere is de Gemeente Amsterdam een opdrachtgever waar we meerdere malen per maand de cursus verzorgen en lokaal examineren.

  Daarnaast hebben wij cursussen gegeven aan de Gemeenten:
  * Alkmaar
  * Uitgeest
  * Purmerend
  * Zaanstad
  * Den Haag
  * Schiedam.

 • Referenties Non-profit

  Voor alle medewerkers bij de 15 kringloopwinkels van Noppes mogen wij noodhulporganisatie begeleiden. Hierdoor zijn de medewerkers adequaat opgeleid doordat zij zijn voorzien van diverse veiligheidscursussen zoals:

  * Beheerder brandmeldinstallatie
  * Preventiemedewerker
  * Bedrijfshulpverlener
  * Ploegleider BHV
  * Ontruimingsoefeningen

  Naast Noppes werken wij ook in opdracht van zwembaden, werkvoorzieningen en dorpshuizen.

Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.