Opleiding: STAP Pakket 3 Risico met Gasmeten
Inschrijven voor deze cursus

Cursus pakket 3 'Risico met gasmeten', hierin zitten 4 cursussen: basis gasmeten (GM), Werken langs wegen (VWaW), werken in riolen (Riool) en Mangatwacht/Buitenwacht (MG).

Basis Cursus Gasmeten Ex-Ox-Tox.

Het meten wat de luchtsamenstelling in een ruimte of installatie is, wordt steeds vaker als onderdeel van veiligstelprocedure of werkvergunning uitgevoerd. Het is van vitaal belang dat degene die dit doet over voldoende kennis beschikt. De meeste meetapparaten hebben hun eigen specifieke beperkingen. Het is van belang om de meetwaardes juist te interpreteren die door de meetapparatuur weergegeven worden. Het correct acteren en nemen van de juiste maatregelen aan de hand van de gemeten waardes is een absolute voorwaarde om veilig te kunnen werken in bijvoorbeeld een besloten ruimte. De deelnemer kent na het volgen van de cursus de werking en beperkingen van draagbare gasmeetapparatuur en de risico's van gevaarlijke stoffen. Hij kan op zelfstandige wijze metingen uitvoeren, meetresultaten interpreteren en beoordelen of de werkplek veilig is voor het uitvoeren van werkzaamheden.

Cursus Veilig Werken aan Wegen.

Het werken aan de weg brengt vele en grote risico's met zich mee. Deze cursus geeft de deelnemer inzicht in de materialen, procedures en partijen die samenwerken met het afzetten van de werkplek bij het veilig werken langs wegen.

Veilig werken in riolen.

Tijdens werkzaamheden in rioolsystemen en besloten ruimtes kan de werknemer aan (levensgevaarlijke) risico's worden blootgesteld. Om deze risico's tot een acceptabel niveau terug te dringen, dienen diverse voorbereidingen, maatregelen, back up materiaal en noodprocedures doorgenomen te worden. De cursus richt zich zowel op diegene die in het rioolsysteem gaan werken als ook op de veiligheidswacht buiten.

Cursus Mangatwacht / Buitenwacht.

Na deze cursus weet u hoe u veilig toezicht kunt houden bij een besloten ruimten en hoe u moet handelen in een noodsituatie.

Kosten totaal STAP Pakket 3 : € 995,00

STAP Subsidie : € 995,00

Actuele planning

Inschrijfformulier

Schrijf uzelf, uw medewerkers of uw collega's in voor één van onze opleidingen.

Onderstaand formulier graag zo volledig mogelijk invullen en dan klikken op "verzend formulier". U ontvangt binnen enkele minuten een automatische bevestiging van uw aanvraag. Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en u ontvangt binnen enkele werkdagen bericht.

STAP Pakket 3 Risico met Gasmeten
Bedrijf
Contactpersoon
Cursist(en)
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.