Opleiding: STAP Pakket 1 Op hoogte werken
Inschrijven voor deze cursus

Cursus pakket 1 'Op hoogte werken', hierin zitten 4 cursussen: Veilig werken op hoogte (WOH), Werken met steigermateriaal (RS), Hoogwerker (VWH) en Heftruck (VWV).

Cursus Veilig Werken op Hoogte

Een toenemend aantal mensen werkt op hoogte: met hoogwerkers, rolsteigers, steigers, ladders en op daken. Vanuit de markt is ons gevraagd een cursus samen te stellen die de specifieke eisen van het werken op hoogte (>2,5 meter stahoogte) behandelt. Het zwaartepunt van deze cursus ligt bij het werken met valbeveiliging.

Cursus Veilig Werken met een Rolsteiger

De afgelopen jaren is het gebruik van rolsteigers enorm toegenomen. Dit komt mede door gewijzigde wet- en regelgeving ten aanzien van het gebruik van ladders. Een rolsteiger biedt een veilige en verantwoorde werkplek om op hoogte werkzaamheden te kunnen verrichten, mits deze op de juist manier wordt opgebouwd en gebruikt.

Cursus Veilig Werken met een Hoogwerker

Tijdens de cursus worden de technische mogelijkheden en onmogelijkheden omtrent veiligheids- en noodvoorzieningen en de stabiliteitsfactor getraind om zorg te dragen voor het veilig én efficiënt gebruik van de hoogwerker.

Cursus Veilig Werken met een Heftruck

De cursus 'Veilig werken met de Heftruck' is bedoeld voor alle personen die met een heftruck werken. Volgens de wet dient een bestuurder of bediener van een mobiel transportmiddel te beschikken over specifieke deskundigheid.

Specifieke deskundigheid houdt in:

* vaktechnische vaardigheden

* verkeers-/bedrijfsregels

* merk specifieke kennis

Kosten totaal  STAP Pakket 1 : € 995,00

STAP subsidie : € 995,00

 

Actuele planning

Inschrijfformulier

Schrijf uzelf, uw medewerkers of uw collega's in voor één van onze opleidingen.

Onderstaand formulier graag zo volledig mogelijk invullen en dan klikken op "verzend formulier". U ontvangt binnen enkele minuten een automatische bevestiging van uw aanvraag. Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en u ontvangt binnen enkele werkdagen bericht.

STAP Pakket 1 Op hoogte werken
Bedrijf
Contactpersoon
Cursist(en)
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.