Opleiding: Maatwerk herhaling BHV
Inschrijven voor deze cursus

Maatwerk Herhaling BHV

Van Wees Opleidingen hecht grote waarde aan maatwerk voor iedere klant. Maatwerk is een noodzakelijkheid (voortkomende uit de RI&E) vanwege vaak specifieke omstandigheden (restrisico’s) zoals: 

 

 

 

 

 

 

 

* grote hoeveelheden bezoekers (en de wettelijke veiligheidszorg daarvoor); 

* grotere aantallen verminderd zelfredzame bezoekers zoals (kleine) kinderen, bejaarden en mensen met een beperking; 

* aanwezigheid van gevaarlijke stoffen;

* BRZO;

* bij calamiteiten het managen van grote groepen mensen (communicatiemiddelen);

* Werken op hoogte;

* interne transportmiddelen;

* etc.

 

Vanuit de wens dit maatwerk aan onze klanten te kunnen leveren heeft Van Wees Opleidingen een uniek programma ontwikkeld. Dit aangepaste BHV programma duurt 5 uur  waarbij in twee groepen wordt gewerkt, ieder met een eigen instructeur. Dit houdt bijvoorbeeld in dat de deelnemer 1 uur reanimatie en AED krijgt, direct afgewisseld met 1 uur blusoefeningen en deurprocedure, enz.


Voordelen hiervan zijn dat de deelnemers in een kleinere groep  aan de cursusonderdelen deelnemen. Daarnaast wisselen de cursusonderdelen elkaar snel af wat leidt tot een korte, maar intensieve en veelzijdige cursus.

De Cursus Maatwerk Herhaling Bedrijfshulpverlener kan, desgewenst, NIBHV geaccrediteerd zijn.

 

Tijdsduur:

5 uur.

Kosten:

Prijs op aanvraag. Vanaf een groepsgrootte van 6 deelnemers zijn de prijzen vaak concurrerend met de kosten voor een reguliere BHV Herhalingscursus.

Doelgroep:

Bedrijfshulpverleners, ploegleiders en hoofden BHV van hetzelfde bedrijf of instelling.

Toelatingseisen:

De deelnemer dient te beschikken over een BHV diploma welke niet langer verlopen mag zijn dan 2 maanden (zijnde 14 maanden).

Inhoud van de cursus:

Naast de (verplichte) standaardonderdelen zoals Levensreddende Eerste Hulp en Brandbestrijding wordt het programma in overleg met u afgestemd op de specifieke situatie van uw bedrijf en BHV organisatie. 

Er wordt altijd minimaal één korte en beperkte ontruimingsoefening gehouden volgens een eventueel met u vooraf besproken scenario.

Geldigheidsduur certificaat:

Na deelname krijgt de deelnemer een schriftelijk certificaat van deelname en een legitimatiebewijs toegestuurd; samen zorgen zij ervoor dat de geldigheid van het originele BHV diploma met een jaar verlengd wordt.

Code 95:

Dit programma wordt vanwege het minder aantal lesuren niet geaccepteerd door het CCV.

Cursuslocatie:

Omdat de cursus op maat wordt afgestemd op uw situatie wordt de cursus bij voorkeur bij  u op locatie (incompany) gegeven.

Lestijden:

Omdat de cursus maatwerk is worden ook de lestijden in overleg met u vastgelegd. In principe hanteren wij de volgende tijden: start 09.00 uur en 14.00 uur einde. Daarbij werken wij met 2 docenten tegelijkertijd zodat iedere cursist voldoende aan bod komt.
 

Actuele planning

Inschrijfformulier

Schrijf uzelf, uw medewerkers of uw collega's in voor één van onze opleidingen.

Onderstaand formulier graag zo volledig mogelijk invullen en dan klikken op "verzend formulier". U ontvangt binnen enkele minuten een automatische bevestiging van uw aanvraag. Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en u ontvangt binnen enkele werkdagen bericht.

Maatwerk herhaling BHV
Bedrijf
Contactpersoon
Cursist(en)
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.