Opleiding: Veilig Werken in Riolen
Inschrijven voor deze cursus

Veilig werken in riolen 

Tijdens werken in riolen en besloten ruimten moeten werknemers extra alert zijn op veranderlijke omstandigheden. Werknemers dienen rekening te houden met onder andere zuurstof, vergif en brandgevaar. Het is daarom van belang dat de medewerkers die werken in riolen en besloten ruimten goed worden getraind om de veiligheid van zichzelf en anderen te waarborgen. Werkt u in riolen en of besloten ruimten? Schrijf u dan nu in voor de cursus Veilig werken in riolen en besloten ruimten. Van Wees Opleidingen verzorgt voor u het gehele traject, van de cursus tot certificaat.

Na afloop van de cursus Veilig werken in riolen en besloten ruimten legt u een competentietoetsing af. Onze ervaren en eveneens vakbekwame instructeurs zullen erop toezien dat u uw Veilig werken in riolen en besloten ruimten competentietoetsing goed voorbereid kunt afleggen.

Opleidingcode: VWiR

Doel van de cursus veilig werken in riolen en besloten ruimten:

U wordt bekend en vertrouwd gemaakt met het veilig werken in riolen en besloten ruimten. In deze cursus wordt uitvoerig aandacht besteed hoe u uw werk op een veilige manier kunt uitvoeren. Tevens leert u tijdens deze cursus hoe u risico’s tijdens het werken tot een minimum kunt beperken. Het dient de aanbeveling dat de kandidaat kennis heeft in het gebruik van gasmeetapparatuur. 

Lesaanpak van de cursus veilig werken in riolen en besloten ruimten:

De cursus bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Theorie en praktijk worden verweven waardoor de cursus een interactief karakter heeft. U wordt hierdoor gemotiveerd om actief deel te nemen.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen een officieel erkend certificaat. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 3 jaar.

Opleidingsduur

De opleiding duurt 1 dag.

Prijs, data en locaties

€ 240,00 p.p. excl. BTW. De kosten zijn inclusief lesboek, examen en certificaat.

Actuele planning

Inschrijfformulier

Schrijf uzelf, uw medewerkers of uw collega's in voor één van onze opleidingen.

Onderstaand formulier graag zo volledig mogelijk invullen en dan klikken op "verzend formulier". U ontvangt binnen enkele minuten een automatische bevestiging van uw aanvraag. Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en u ontvangt binnen enkele werkdagen bericht.

Veilig Werken in Riolen
Bedrijf
Contactpersoon
Cursist(en)
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.